Igraonica EPIK - Novi Beograd

logo

Igraonica Epik Novi Beograd

Epik igraonice i rodjendaonice u Beogradu su dobile novog člana.

Epik igraonica koja se nalazi u Robnoj kući Beograd, u bloku 44, kod Piramide, je nova i jedinstvena dečja igraonica u Beogradu i prostire se na preko 1500 m2.

pointer-crveni

Epik zabavni park na Novom Beogradu,u bloku 44,kod Piramide se sastoji iz dva dela, rođendaonice za proslave rođendana i dnevne igraonice u koju možete dovesti vaše dete da se igra od ponedeljka do petka od 13h-21h ,kao i subotom i nedeljom od 10-21h. Ambijent i sadržaji EPIK igraonice i rodjendaonice su kreirani tako da deca svih uzrasta mogu pronaći svoj kutak zabave i igre, bilo da ste mališane doveli na igru ili želite da proslavite njihov rođendan.

Dečja igraonica Epik na Novom Beogradu ima sledeće sadržaje: Vulkan tobogan, Karting, Bumber cars, Trambolina park, Laser tag, 3D lavirint, baby kutak, fidbalski teren, party room...

Dok se naše animatorke brinu o zabavi i bezbednosti mališana, roditelji mogu sedeti u ugodnom ambijentu našeg kafe-a. Ovaj jedinstveni kutak možete iskoristiti da se opustite i predahnete od napornog dana.

Za sve naše posetioce na raspolaganju je besplatna Wi-Fi bežićna mreža, kao i parking ispred naše igraonice.

Pored dnevne igraonice , Epik u okviru svojih usluga i sadržaja, nudi i poseban prostor za proslave dečijih rođendana.

Radno vreme Epik igraonice i rođendaonice: ponedeljak-petak 13-21h,subota-nedelja 10-21h Radimo i za Novu Godinu (31.12 i 01.01.).

Dođite da rodjendane slavimo, da se družimo i zabavimo!