EPIK Vračar rođendaonica

logo

Epik Vračar Rodjendaonica

Epik igraonice i rodjendaonice u Beogradu su dobile novog clana. Epik Vracar je rodjendaonica u kojoj se iskljucivo odrzavaju proslave rodjendana i nalazi se u potpuno renoviranoj vili na Vracaru u ulici Gospodara Vucica 160,telefon 0652367638.

pointer-crveni

Epik Vracar je nova decja igraonica u Beogradu koja se prostire na preko 800m2 u prelepoj vili na 3 nivoa. Poseduje terasu,bastu,deo za sedenje roditelja od preko 150m2 sa vise od 60 sedecih mesta.

Igraonica- deo za decu obuhvata veliki 3D lavirint, lijanu, mali grad, laser tag, fudbal, kosarku, baby kutak, playstation, WII, diskoteku i jos puno sadrzaja..

Epik Vracar je iskljucivo rodjendaonica zatvorenog tipa. Samo deca koja su pozvana na rodjendan mogu koristiti sadrzaje igraonice.

Epik Vracar poseduje odvojen prostor za pusace, kao i terasu i bastu. Besplatan Wi-Fi je obezbedjen za sve nase korisnike.

Radno vreme Epik rodjendaonice Vracar je za zakazivanje termina i razgledanje prostora svakim danom od 12h-20h, a rodjendani radnim danima traju do 21h, a vikendom od 10h-22h.

Mesto gde su deca na prvom mestu!